gehannes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Al is de staafmixer nog zo snel ...
  Gehannes achterhaalt hem wel ..
  De tijd gaat snel , en ik sta versteld van hoe snel ik weer opgeknapt ben . Het is als een soort sneeuwbal , eerst kleine stapjes en dan steeds sneller en met beter resultaat.
   
  Maandag geopereerd en zaterdag liepen we al weer de sraat op en neer, een wandelingetje van 20 minuten.
  Zondag was een slaap / dip dag. Geen probleem, van het snel afvallen kun je erg moe worden en dat zit er geregeld zo'n dag tussen.
   
  Het eten opbouwen gaat langzaam, ik heb soms meer trek dan de paar happen die mijn kiwi grote maagje aankan .
  Ook doet elke eerste hap eten even pijn, maar dat went wel . Gemalen warme prak kan ik visueel dermate slecht aan dat ik het 1x geprobeerd heb en het na 1 hap heb laten staan, brrrrrr, verpleeghuisvoer ...
   
  Het is passen en meten met wat de kiwi aankan , vol gevoel voelt anders als vroeger. Moet ik nou wel of niet dat laatste slokje nemen als ik wel vol zit en het pijn doet, maar ik ook nog dorst heb? 
  Vooral de timing maakt dat k er toch de hele dag mee bezig ben. Slaap ik door een tussendoortje heen ( ja dat kan ) dan krijg ik m niet meer op tijd weg voor de volgende maaltijd.
   Gek genoeg lust ik ook minder suiker, dus zelfs de brinta gaat zonder .( Ben ik dit echt ??)
   
  Vandaag had ik , een ietwat vroeg geplande, controle afspraak bij de chirurg.Normaal is dat een dag of vier vijf later . We hadden een leuk en uitgebreid gesprek over mijn bevindingen op de verpleegafdeling en hebben een plan gemaakt om het op te pakken. Meer zeg ik er nu niet over want ik vind het ook prive op een bepaalde manier. Waar het mij om gaat is dat er verbetering komt en het heeft er alle schijn van dat dit nu goed opgepikt wordt .
  Wordt vervolgd .
   
  Verder was alles met mij goed. Ik ben na de operatie 4 kg afgevallen . Ik was voor de operatie ook al wat kwijt maar toen nog niet door hen gewogen.Bovendien weeg ik thuis smorgens vroeg en zij met kleding en twee maaltijdjes op midden op de dag, dus er zat wat verschil in de bevindingen.Ik heb inderdaad een klein naabloedinkje gehad, mn in de huid , maar dat zit inmiddels weer keurig dicht .
   Nevermind, er wordt afgevallen en ik voel me goed.
   
  Ik merk dat ik de paracetamol al wat kan gaan afbouwen , pijnvrij ben ik niet maar dat is ook een goede graadmeter over wat ik kan en wat niet .
   
  Ik mag tot mijn grote vreugde van vloeibaar en gemalen ,dus ik heb mijn eerste beschuiten en cracottes al weer op. Te snel gegeten ( het was ook zoo lekker , dus de eerste, kleine, wegtrekker ook een keer meegemaakt ) Warm eten trekt nog niet echt, morgen maar proberen. Als ik maar voldoende eiwitten binnen krijg , en dat lukt zo ook wel. Nouja, verder niet zoveel te melden. Ik mag niet klagen vind ik zelf :-) Nu verder met conditie opbouwen .

  Reacties

  Tara op 11-01-2012 07:01
  lieve gehannes, ben blij te lezen dat het elke dag beter met je gaat. Vind het heel dapper hoe je hier mee omgaat. Jouw humor helpt je een eind op weg. Je hebt groot gelijk dat je hier niet alles neerzet. We hoeven niet alles te weten. Knuf Tara
  scoobyenco op 11-01-2012 10:40
  Hey meid,blij weer wat van je te horen:)
  Klinkt allemaal heel positief hoor,en ik sluit me bij tara aan dat jouw humor je daarbij helpt:D
  Heel veel sterkte en succes meid
  Knuf Bic
  Saar op 11-01-2012 13:23
  Meid, fantastisch hoe snel je gaat! Daar mag je heel tevreden over zijn. En natuurlijk is het lastig te weten/ervaren wat en hoeveel je kunt eten. Wat een avontuur. Je herkent jezelf niet meer. Lastig lijkt het me dat je juist nu zoveel met eten bezig moet zijn. Maar ja, je moet eerst bewust leren worden wat kan en wat niet, later zal dit op onbewust niveau doorgaan, zo gaan dat met alle leerprocessen. Maar je "klinkt "goed en dat is heel belangrijk!
  Top! liefs, Sari
  hubenyvonne op 12-01-2012 19:42
  Wat goed om te lezen dat het zo goed met je gaat, buiten de normale (denk ik toch.) ongemakjes. Wat goed en spannend dat jouw leven wat dat aangaat nu begint!!
   
  Wens je heel veel succes en ook sterkte, want meevallen zal het zeker niet.
  lieve groet,
  yvonne
  jelleke op 14-01-2012 20:48
  He, wat heerlijk dat het nu al weer zo veel beter gaat. Het is je van harte gegund.
  Succes met het andere project!
  op 15-01-2012 22:28
  Nog maar een eken elkaar snel oké?daagjes.... Hoe gaat het nu met jou? Ik hoop wat beter. S
  Janneke op 15-01-2012 22:29
  Sorry...dit berichtje was van mij hoor !!! hahahaha... Was niet ingelogd... Liefs en tot snel xxx Janneke
  musikako op 21-01-2012 10:51
  Hey Gehannes, hoe is het nu met je?? Hoop dat alles goed gaat ondertussen. Fijn weekend, groetjes Jannet.
  jolanda op 22-01-2012 01:12
  Hoi Gehannes
  Ik wist niet dat je al zo snel geopereerd zou worden en gelukkig is de operatie geslaagd. Wat was je weer snel op de been en nu is het opknappen en ondanks de ongemakken ga je de goede kant op.
  Heel veel sterkte en ik heb bewondering voor je,
   
  Groetjes van Jolanda.
  Beterschaps kopjes van Puck, Noor en Loes.
   
   
   
  superprestatie op 25-01-2012 19:35
  Wat fijn dat je je zo goed voelt.
  In het begin ben je hel de dag bezig met je eten.
  Ondertussen ben je alweer 14 dgn verder hoe gaat het nu met je??
  En wat ben je al kwijt.
   
  Groetjes Marianne
  jelleke op 03-02-2012 21:25
  Heuj, achterhalende staafmixer. Hoeistnu?
  jolanda op 04-02-2012 00:02
  Hoi Gehannes
   
  Ik was benieuwd hoe het met je gaat en geen nieuws is goed nieuws toch?
  En die sneeuwbal, wat je in het begin schreef gaat nu wel een beetje op he! Wat een pak sneeuw is er gevallen, de poezenmeiden zijn door het dolle net als ik, vrouwtje kom je spelen??? ze komen mij gewoon halen.
   
  Een fijn weekend,
  groetjes van Jolanda.
  Kopjes van de sneeuwtijgers.
  dikkemick op 08-02-2012 23:36
  Nou, ik hoop dat het sinds dit log iedere keer beter is gegaan met je en ook weer de oude wordt, het is natuurlijk een hele ingreep geweest denk ik zo.
   
  OT: Uit respect haal ik de reacties van ons weg bij het logje waar wij een discussie hebben die verkeerd wordt uitgelegd, ik denk omdat we onze toon niet horen in zo'n reactie, we bedoelen volgens mij namelijk hetzelfde, maar ik vind dit niet gepast bij zo'n logje.
  Hoop dat je het niet erg vindt.
   
  Veel beterschap gewenst,
   
  dikkemick op 08-02-2012 23:43
  O ja...
  Door een pc-crash bij mij in september vorig jaar ben ik alle mailadressen kwijtgeraakt, ook die van jou helaas, vandaar dat ik niet via de mail kon/kan reageren.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl