gehannes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Oei, dat ging even niet goed ..
  Het duurde dus even voor ik  een update kon geven.
  Het ging, zoals gezegd even niet goed .
   
  twee dagen nadat ik vast voedsel ging eten kreeg ik onwijs maagzuur en ging ik gal opgeven gevolgd door een eindeloze braakpartij waarvan ik jullie de details graag bespaar. Ik werd afgevoerd naar het hospitaal en na een paar onderzoeken bleek ik een darmafsluiting te hebben .
  De chirurg trok zijn laatste haren uit, hoe dit toch in vredesnaam mogelijk was, en deed zijn uiterste best om mij zo comfortabel mogelijk door de week heen te helpen.
  Ik kreeg een voedingsinfuus en mocht een week helemaal niks eten of drinken. en om een lang en saai verhaal kort te maken : na een week was er weer doorgang en mocht ik weer met een week vloeibaar eten beginnen. 8 dagen na opname stapte ik weer in mijn eigen bedje naast de majoor ( en drie katten )
   
  Na een ruime week vloeibare bagger gegeten te hebben mocht ik weer gaan proberen. O Heer wat een stress ! maar het ging goed. De nieuwe aansluiting van mijn twaalfvingerige- naar mijn dunne darm borrelt als Tromp in zijn poedelpoel ( voor de ouderen onder ons : uit Hamelen ) en laat alles keurig door.

  De week daarna kreeg ik gezinsuitbreiding in de vorm van een maagzweer , maandag mag de scoop even in mijn kiwi kijken, maar sinds afgelopen weekend gaat ook dat duidelijk veel beter. Ook kan ik meer voedsel verdragen, nog niet helemaal de lijst die verwacht wordt, maar elke dag gaat t beter.
   
  Afgelopen dinsdag ben ik weer voorzichtig begonnen met 3 uurtjes werken. Ik was toute kapoute, kosste me dagen om bij te komen, maar het was wel weer heel leuk .
  Morgen weer, en dan gewoon kijken hoe ik me voel, ik moet niets.
   
  Zo, jullie zijn weer bij  ,dank voor al jullie belangstelling , en zoals je aan de ticker ziet, het kilo knallen is dus echt begonnen ! 
   
   
   
   

  Reacties

  jolanda op 09-02-2012 23:22
  Hoi Gehannes.
   
  Wat een narigheid voor je en gelukkig is het euvel verholpen behalve je nieuwe gezinsuitbreiding, kun je die niet laten adopteren of zo??? Doe het echt rustig aan hoor ook op je werk dat loopt niet weg!
   
  Liefs van jolanda.
  Saar op 10-02-2012 09:10
  Hoi Gehannes,
  Je weet het allemaal lollig te beschrijven maar het was bepaald geen leuke tijd voor je. Allemachtig wat spannend. Hopelijk blijft het nu bergopwaarts met jou gaan en bergafwaarts met de kilo's! Fijn dat je weer aan werken bent begonnen en neem de tijd om dat op te bouwen. Je bent even helemaal onderuit gehaald en de balans moet nog helemaal hersteld worden, wat zeg ik: vernieuwd worden! Dat kost echt veel tijd!
  Petje af voor je stamina en geniet van de kleine dingen!
  groetjes van mij en de beestenbende, Sari

  Henny op 10-02-2012 12:44
  Nou, nou, je maakt er wel wat van!! Gelukkig heb je het (bijna) weer onder controle, succes!
  musikako op 11-02-2012 10:35
  Hee wat fijn weer wat van je te horen. Grappig woordgebruik, maar de ellende is verre van grappig. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op. Leuk dat je weer een beetje mag werken! Doe rustig aan en we horen wel weer van je. Geweldig dat je zoveel kilo's verliest! Groetjes, Jannet.
  Tara op 11-02-2012 15:10
  Gehannes, ik hoop dat het nu alleen maar bergopwaarts blijft gaan. Dat je toetie kapoetie was na 3 uur werken begrijp ik, herken ik ook. Lekker rustig ook dat weer opbouwen. Knuf Tara
  musikako op 13-02-2012 21:41
  Hey! wat betreft de taarten, ik heb ooit een workshop gedaan. Toen voor de leut taartjes gaan maken, (weggeven, niet zelf opeten hoor, haha) zelf ervaring opdoen, veel uitproberen. En veel opzoeken op youtube :-) Het is een kostbare maar erg leuke hobby en je leert telkens weer bij. Op mijn site www.cakebite.hyves.nl kun je al mn taartjes zien. Dus mijn advies: gewoon een keer een workshop doen. Enne, het lijkt misschien veel werk zo'n weekverslag maar het valt reuze mee, hoor! Ben er op zondag hooguit 1,5 uur mee bezig. Groetjes!
  Rob en Joke op 14-02-2012 11:47
  Hoi Leonie,
   
  Fijn te lezen, dat het beter met je gaat. Valt natuurlijk niet mee allemaal. Maar ja, het is voor het goede doel zullen we maar zeggen. Bedankt voor je reactie op mijn website. Schaatsen zit er nog niet in, maar de arreslee had gekund. In Hindelopen wel te verstaan, maar het ijs zal ook daar niet meer te berijden zijn. De revalidatie verloopt goed en ik voel me sterker worden. Langzaam weliswaar, maar toch. Sterkte in jouw strijd. Zet 'm op! Groeten uit Leidschendam.
   
  Rob en Joke
   
  Carola op 20-02-2012 07:47
  JOH wat heb jij allemaal gedaan!! Da's wel een heel heftig begin van het jaar!! Heel veel beterschap en sterkte met het revalideren.!!
  conny van rijn op 03-03-2012 20:35
  Hoi Gehannes,
   
  Wat heb je allemaal weer meegemaakt, het is te hopen dat het nu alleen maar de goede kant met je op gaat.
  Het mooie weer komt er ook aan, en doe het rustig aan met werken hoor, eerst aan jezelf denken.
  Heel veel sterkte toegewenst.
   
  Lieve groet
  Conny
  jelleke op 09-04-2012 21:31
  Hej hallo, jij doet wel hele heftige dingen om af te vallen hoor. ;-) dat het nu maar verder gezond mag verlopen.
  Lief filmpje trouwens. Die BamBam. Wat een vrijdoos.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl