gehannes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Hoe gaat het nu met ...
  Het gaat goed met me nu de akelige eindeloze maagzuurperikelen  achter de rug zijn.
  Met dat ik meer kan eten gaat het afvallen steeds harder lijkt het wel. idd een ietsiepietsie te hard en dat voel ik wel. veel duizelig als ik opsta of draai oid. maar goed das van tijdelijke aard.
   
  Dat zal over zijn als het gewicht stabiliseert. wanneer dat gebeurt ?  Nou eehm dat weet ik niet zo goed. Vooraf was de verwachting zo rond de 80 kilo , nog 9 te gaan dus, maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat ik nu ik nog in zo'n noodvaart naar beneden suis dat over 6 weken gestopt gaat zijn. 
   
  We zien wel, als het echt te dol wordt dan grijpt de dietiste in met extra vloeibaar voer. Hoop dat dat niet hoeft want dat vind ik niet weg te krijgen loodzwaar spul, dus ik word nu bijgevoederd met Liga's, ik moet flink koolhydraten bijscoren en mijn darmen vinden dat he le maal niks en ik vind t niet lekker meer  gek genoeg.
   
  Maar voorlopig vind ik dat nog een luxe probleem . Een luxe probleem wat ik evengoed goed in de gaten houd hoor . Ik ben van baan gewisseld en werk weer op de kraam afdeling/ verloskamers als gespecialiseerd verpleegkundige en even iets snel van de vloer oprapen met een baby op de arm is dus niet mogelijk want dan doet iemand heel plots het licht even uit. Ik mag dan afgevallen zijn , voor bovenop een babytje ben ik echt nog te zwaar ... :-S

  Reacties

  jelleke op 19-07-2012 10:27
  Hoi gehannes, ik had je nog nooit gezien maar wat wat een mooie vrouw. Ik mag wel zeggen, ook voor de operatie. Maar overgewicht is vast nie fijn en nu ben je al heel wat kwijt zeg. Heerlijk. Nu maar wel hopen dat het wat meer stabiliseerd.
  En he, wat heerlijk dat je weer op de kraamafdeling werkt, uit jouw reacties bij mij heb ik toch het idee gekregen dat je hart daar ligt.
  Pffff, nog even en dan puf ik daar ook weer. Na Wietse niet iets waar ik bepaald naar uitkijk. Maar ach, het zal er toch uit moeten he.
  Saar op 21-07-2012 22:00
  Zo dat gaat goed! Proficiat hoor! Je mag trots op jezelf zijn! Gek idee dat je straks krachtvoer moet eten/drinken om het niet te hard te laten gaan!
  groetjes, sari
  madebymirjam op 21-07-2012 23:11
  Wat knap.....Hulde.
  dikkemick op 25-07-2012 17:53
  Pas wel op met je darmen, want als je daardoor (door het te snel afvallen) problemen met je darmen krijgt, da's ook geen pretje, ik weet er alles van!
   
  Maar wat een prestatie zeg!
  Nogmaals gefeliciteerd met het resultaat!
  Edje.com op 26-07-2012 23:17
  Wat knap van je, respect hoor!
  Rob Brehm op 02-08-2012 14:43
  Hoi Gehannes,
   
  Long time no see. Goed te lezen. Complimenten.
   
  Zet 'm op,
  Rob
  Rob Alberts op 05-08-2012 09:26
  Even een zonnige zomergroet. Mijn afvallen stagneert vooral. Soms even onder de 100 kilo, meestal schommelend rond de 30 met mijn BMI. Ik bewonder jouw inzet met het afvallen. Zonnige zomergroet
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl